top of page

Asiakaspalvelijaksi/kentänhoitajaksi Laajasalon golfille

Kiinnostavatko monipuoliset työtehtävät kesäauringossa idyllisellä golfklubilla aivan Helsingin keskustan kupeessa? Laajasalon golf hakee nyt asiakaspalvelija-kentänhoitajia kaudelle 2023!

Työtehtävässä osallistut aktiivisesti koko golfkentän toimintaan, kuten klubitalon pyörittämiseen sekä ajoittain kentänhoitoon. Pienellä kentällämme kaikki tekevät kaikkea, mutta työ painottuu eniten kierrosmaksujen vastaanottoon, pienimuotoiseen tarjoiluun sekä jäsenasioiden hoitoon ja muuhun asiakaspalveluun. Haluat olla mukana kentän kehittämisessä ja klubimme asiakaskokemuksen parantamisessa - ideoimme jatkuvasti uutta, ja odotamme myös sinulta kehittymishaluista asennetta.

 

Työ on todella monipuolinen ja ajoittain hektinen, ja siksi vaadimme sinulta avointa asennetta, hyviä työskentelytaitoja sekä paineensietokykyä. Lisäksi vaadimme sinulta anniskelu- ja hygieniapassin hyväksyttyä suorittamista. Kustannamme tarvittaessa koulutuksen puuttuviin passeihin. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen asiakaspalvelutyöstä ja golf-alalta, sekä muusta ympäristönhoitoon liittyvästä työstä. Arvostamme myös B-luokan ajokorttia ja aitoa kiinnostusta lajia kohtaan. Tärkeintä on kuitenkin oikeanlainen asenne työntekoon ja halu oppia lisää, perehdytämme sinut työtehtäviin ja kentän toimintaan. Toimi edellyttää suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsinkielentaito on eduksi. 

Työt alkavat golfkauden alussa n. huhti-toukokuun vaihteessa, jolloin työtä on mahdollista tehdä enemmän osa-aikaisesti. Kausi painottuu erityisesti kesä-elokuulle, jolloin työtunteja on tarjolla 30-40h/viikko. Kausi päättyy syys-lokakuussa, jonne sopimusta voidaan jatkaa vähintään osa-aikaisena. Töitä tehdään vaihtelevasti kaikkina viikonpäivinä. Pyrimme tarjoamaan työtunteja joustavasti ja mahdollistamaan myös lomaviikkoja, ja vastineeksi odotamme myös sinulta joustavuutta työnteon suhteen. Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen työkokemuksen mahtavassa ja nuorekkaassa porukassa, ja tietysti mahdollisuuden pelata golfia ilmaiseksi kentällämme. Verokortin lisäksi voit tehdä työtä meillä myös laskuttamalla esimerkiksi kevytyrittäjänä.

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, lähetäthän CV:si ja avoimen hakemuksen (n. 1kpl A4) osoitteseen manager@laajasalongolf.fi mahdollisimman pian. Haku loppuu sopivien työntekijöiden löydyttyä. Paikkoja on auki 2-3.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Lisätietoja työstä ja yrityksestä: Verner Juuvinmaa, manager@laajasalongolf.fi +358405339702

bottom of page